HTML

Rusty - London

Friss topikok

Linkblog

2010.01.31. 20:48 Kisrozsdas

szörcsing for ö dzsob

Hogy jelentkezhetnék testőrnek a palotába? :) halál jó lenne :)

Ma egész nap állást kerestem 2 óra megszakítással illetve szegény Lucát zaklattam a kérdéseimmel, remélem hnap megcsörren a telefon egy két helyről. Elmentem futni a folyó mentén, kerülgettem a hattyúkat, szembejött velem egy róka (apropó, szoktak támadni vagy harapni?) és pár hasonló elvetemült futó. Kitakarítottam a fürdőszobát (nagyon metál zúzós volt), már van komfortérzetem és vettem egy nagy eper lekvárt amit kb magában meg is ettem, miközben a szomszédból tisztán áthallatszó zongorázást és éneklés hallgattam. Eddig is szerettem a néger zenét, de most már egyre jobban tetszik, halál tehetséges a csaj. Hnap nyakamba veszem a város, meggyőzöm a bankot hogy munka nélkül is lehet bankszámlám, regisztrálok pár job centerbe, ilyesmi. Ha lesz időm csinálok pár képet és feltöltöm.

 

Kicsi Vakszinak eldobhatnátok néha a lasztit, had örüljön.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kisrozsdas.blog.hu/api/trackback/id/tr411717972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.Zsoka 2010.02.01. 08:11:09

Rólad és a lakás belsőről is lehetne fotót?

lemo 2010.02.02. 17:47:55

Hahó Ancsika! Izgatottan várjuk, hogy mi történt az elmúlt napokban!!! Mi a helyzet munka fronton? Még 3 "anyai" jótanács: kocsmában igyál Pimms-et, ázsiai kaját meg a Wagamama-ban vegyél magadhoz és ha maradsz júniusig, menj el az Ascot-i derbire.

Kisrozsdas 2010.02.02. 19:34:59

@lemo: Köszi a tanácsokat, de még az epret se találtam meg... Hnapra városnézés a terv, hova érdemes bemennem ahol ezek a finomságok fellelhetőek illetve látványosság is van?

Kisrozsdas 2010.02.02. 19:36:19

@L.Zsoka: Hehe... majd tükörből lefotózom magam :) A szállás eddig nem volt szalonképes, 2 napja megy a takarítás, most lett kész az ágyam, de a szobatársam ágya még nem végleges, ha kész lesz küldök képet, de az ideiglenesekről is hnap töltök már fel. Most nem megyek le vacsi közbeni lakótársakat molesztálni, de a napokban pótolni fogom!

L.Zsoka 2010.02.02. 21:04:31

@Kisrozsdas: Csak nem az asztalos szakmát is tanulod ott? Mit kell csinalni az agyakkal? Gyalulni, szerelni?;)
süti beállítások módosítása